duminică, 14 iulie 2013

Tendinte vara 2013- pantalonii din dantela

Dantela este un material  foarte feminin si delicat, care  este super la moda si anul acesta  si va fi unul dintre tendințele de top în industrie.Dantela este destul de pretențiosa și trebuie să fim foarte atente în privinta combinatiilor vestimentare pe care le facem  . Mai intai avem nevoie  sa verificam sa fie de calitatea superioară materialul  și numai dupa aceea să fim atente cu ce haine o vom combina.
  Pantalonul scurt din dantela  va fi într-adevăr una dintre tendințele de top prin vara /toamna 2013.Desi sunt unele doamne care sustin ca acest articol vestimentar poate fi folosit mai curand pe post de lenjerie intima,  nu trebuie sa marginalizam acest trand...pe langa faptul ca sunt foarte HOT...mai sunt si foarte confortabili. . Această tendință a fost deja pusă în aplicare de cele mai cunoscute  vedetele de la Hollywood, dar acestea sunt foarte atente la  combinații,  altfel riscand sa comita greseli grave de stil.
 Pantalonii scurti din dantela pot fi purtati  in viata de  zi cu zi împreună cu o cămașă curată și sacou și  seara ,la o petrecere sau eveniment,   cu ceva mai strălucitor....cu bijuteriile  potrivite :)

marți, 9 iulie 2013

Diferentele dintre argintul tibetan si argintul sterling 925!!



Materialul de bijuterii numit si  argint Tibetan , se refera la metalul folosit de artizanii din Tibet si Nepal la confectionarea bijuteriilor cu specific traditional. Acest metal  este un aliaj maleabil, din Epoca Bronzului, care are un punct foarte jos de topire fata de alte metale,  este format din cupru, antimoniu (stibiu), bismuth si  argint pur  (in cantitati foarte mici) cu diferite alte metale. Argintul Tibetan are aspect de argint invechit, putin negricios.

 

Argintul sterling 925  este un metal popular pentru bijuterii si obiecte decorative. Argint sterling  este un aliaj de argint, care constă in 92,5% argint pur și 7,5% din alte metale, de obicei, de cupru. Argintul fin (99,9% pur), de obicei este prea moale pentru pentru a putea fi folosit in confectionarea obiectelor. Combinat cu, cuprul isi mentine cularea argintie , în timp ce creșterea duritatea sa.

Alte metale care pot fi utilizate în aliajul de argint sunt  zinc, platină și germaniu. Pot fi adăugate siliciu sau bor pentru a îmbunătăți proprietățile metalului. Deși aceste metale pot  îmbunătăți rezistența argintului in timp , aliajul încă se face folosind cupru.


duminică, 7 iulie 2013

Bijuterii nobile...bijuterii cu marcasite

ISTORIA BIJUTERIILOR MARCASITE a inceput cu mii de ani in urma. Oamenii antici, cum ar fi strămoşii greci şi incaşii din Peru au fost cunoscuti prin faptul ca obisnuiau sa se împodobească cu bijuterii marcasite În timpul secolului al 18-lea, oamenii au inceput sa foloseasca marcasitele în bijuterii lor, cum ar fi broşe,camee, şi medalioane. Mai mult, epoca victoriană în Europa a fost o perioadă când marcasitele au devenit foarte populare, regina Victoria obisnuind sa poate haine negre accesorizate cu bijuterii marcasite.După aceea, a devenit un trend printre oamenii obişnuiţi, sa poarte aceste bijuterii mai ales datorita pretului relativ ieftin.Marcasitele sunt de asemenea cunoscute pentru aspectul lor antic sau vintage chiar daca sunt noi. Aceasta caracteristica unica le face preferatele colectionarilor de bijuterii. Majoritatea pietrelor de pe bijuterii sunt lipite cu adeziv dar pentru marcasite se foloseste amestec special. Acesta este principalul motiv pentru care marcasitele nu ar trebui să fie umede pentru a preveni desprinderea pietrei. Dacă va face ceva care vă va solicita să folositi apa, cum ar fi udarea plantelor, baie, duş, sau spalatul vaselor, asiguraţi-vă că mai intai scoateti bijuteria marcasita.Pastrati-le intr-o cutie curata si uscata sau in folie din plastic daca doriti sa le aveti pentru o perioada lunga de timp.
Bratara este disponibila pe site-ul de bijuterii www.giada-rome.com Giada Rome